Pakket verpakken

Een pakket verpakken lijkt geen lastig karwei, maar een grote hoeveelheid pakketten vereist een grootschalige coördinatie en specialistische kennis. Veel bedrijven besteden het verpakken van hun pakketten daarom uit aan Handmatig Verpakken Haaksbergen. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in verpakkingen en ontzorgen u graag.

Wat voor pakket u ook wilt verpakken, bij Handmatig Verpakken Haaksbergen zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Inmiddels verpakken wij al meerdere decennia pakketten voor ondernemingen binnen verschillende sectoren. Hierdoor zijn wij uitstekend op de hoogte van de specifieke eisen en behoeften in veel branches.

Bekijk onze diensten

Pakket verpakken in kartonnen doos

Op welke wijze wilt u uw pakket verpakken? Wij bieden talloze opties aan, zodat er altijd een verpakkingsmogelijkheid is die exact aansluit op de gewenste uitstraling van uw bedrijf. De jarenlange ervaring en faciliteiten bij Handmatig Verpakken Haaksbergen zorgen ervoor dat wij uw pakket snel en tegen aantrekkelijke tarieven kunnen verpakken.

Hierdoor bent u simpelweg een stuk voordeliger uit dan wanneer u zelf uw pakket zou moeten verpakken. Het uitbesteden van de verpakkingswerkzaamheden aan Handmatig Verpakken Haaksbergen verzekert u van een correcte en snelle afhandeling. Zo kunt u zich zelf concentreren op de core business van uw bedrijf.

Ook groot pakket verpakken geen enkel probleem

De kwaliteit van een verpakking speelt een belangrijker rol dan u wellicht zou denken. Een pakket wordt immers niet alleen beoordeeld op de inhoud, maar ook op de buitenkant. U krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken op de ontvanger. Een verzorgde verpakking van uw pakket is dan ook een wezenlijk onderdeel van een professionele bedrijfsidentiteit.

Handmatig Verpakken Haaksbergen is gespecialiseerd in professionele verpakkingen. Wij werken daarom niet alleen met thuismedewerkers, maar beschikken ook over een grote werkruimte met een oppervlakte van maar liefst 700 vierkante meters. Hier kunnen wij werkelijk elk gewenst pakket verpakken, ongeacht de grootte van uw order.

Neem contact op

Uw pakket verpakken is onze passie

Al sinds de start van ons bedrijf in 1993 is het verpakken van pakketten onze passie. Inmiddels kunnen wij echter meer werkzaamheden verzorgen dan alleen uw pakket verpakken. Wij hebben onze expertise inmiddels uitgebreid met diensten als het afvullen van displays, sealen en krimpen en het verzorgen en ter post aanbieden van mailingen.

Handmatig Verpakken Haaksbergen is een betrouwbaar familiebedrijf en draagt een goede klantenservice hoog in het vaandel. Wanneer wij uw pakket verpakken, kunt u daarom altijd rekenen op duidelijke afspraken en snelle levertermijnen. Meer weten? Neem contact op via info@handmatig-verpakken.nl of bel ons via 053-5729447.

  • Wij gaan voor kwaliteit
  • Snelle levering
  • Gunstige prijzen